Σταύρος Ντεμερτζής

Στην κορυφή!

Κορυφαίος Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Χρηματοοικονομικός και Ασφαλιστικός Σύμβουλος

 

1546424_651734378201350_535617517_nΞεπέρασε τον ίδιο του τον εαυτό, έφθασε στην κορυφή μετά από πολλές διακρίσεις στη ζωή του, ως ασφαλιστικός σύμβουλος. Δημιούργησε το σύστημα μελέτης αναγκών όπου βοηθάει στη μείωση πάγιων εξόδων μιας επιχείρησης αλλά και ιδιωτών. Πρόκειται για μια πρωτότυπη και προχωρημένης μελέτη αναγκών, που τον καθιέρωσε κορυφαίο στον ασφαλιστικό χώρο. Η επιβράβευση σκιαγράφησε την προσωπικότητά του σε όλες της, τις πτυχές!

Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1980, στην πόλη που μεγάλωσε και στη συνέχεια πέρασε τα πιο δημιουργικά χρόνια της ζωής του, αφού διέπρεψε και κατόρθωσε να γίνει από τους κορυφαίους στον ασφαλιστικό χώρο. Ξεχώρισε από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του αναδεικνύοντας τα ταλέντα του στην ηγεσία.

Έλκει την απώτερη καταγωγή του από Μ. Ασία. Ο παππούς του Σταύρος Ντεμερτζής ήταν σχεδιαστής πολεμικών και σωστικών πλοίων σε συνεργασία με τις Η.Π.Α. Από την οικογένειά του, πήρε αρχές και γνώσεις πολύτιμες, αγαπώντας τα γράμματα και την καινοτομία. Αφού πραγματοποίησε τις εγκύκλιες σπουδές του στην Αθήνα. Παρακολούθησε εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στα πλαίσια επιμόρφωσης στελεχών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Στην καριέρα του στόχευε πάντα ψηλά και προχωρούσε ανεμπόδιστα λόγω της οξυδέρκειά του και της μόρφωσής του.

IMG_6371Οι σταθμοί στην καριέρα του είναι πολλοί και αξιοσημείωτοι. Μετά τη στρατιωτική του θητεία στο Στρατό Ξηράς εργάζεται ως υπεύθυνος καταστήματος SPRIDER STORES στην Αθήνα. Γρήγορα ανελίσσεται και σε άλλα τμήματα ως υπεύθυνος εμπορικού και Merchandising (1999 – 2005). Το 2005 απέκτησε την πιστοποίηση του χρηματοοικονομικού συμβούλου. Από το 2006 βρίσκεται στο δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής έως και σήμερα διανύοντας διάφορες βαθμίδες διακεκριμένου και κορυφαίου ασφαλιστικού συμβούλου.

Οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη. Ήδη από το πρώτο έτος ανακηρύχθηκε στους πρώτους νέους συμβούλους και από το 2007 διακρίνεται συνεχώς πρώτος ασφαλιστικός σύμβουλος και από τους πρώτους σε παραγωγή καθώς και σε τεμάχια ζωής. Το 2008 τιμήθηκε στα ειδικά βραβεία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (MONEY SHOW) από τους πρώτους ασφαλιστικούς συμβούλους στην Ελλάδα. Το ίδιο έτος ανακηρύσσεται ισόβιο μέλος από την LIMRA INTERNATIONAL (EUROPEAN REGION). Δημιούργησε το σύστημα μελέτης αναγκών, όπου βοηθάει στην μείωση πάγιων εξόδων μιας επιχείρησης και ιδιωτών.

IMG_6365Τα ιδιαίτερα επιτεύγματα είναι οι άθλοι του, καθώς έγιναν με γνώση και μελέτη ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια. Είναι βραβευμένος πανελλαδικά και αποτελεί έναν από τους καλύτερους ασφαλιστικούς και επενδυτικούς συμβούλους, προσφέροντας υπηρεσίες οι οποίες θωρακίζουν από οποιοδήποτε ζημιογόνο παράγοντα που σχετίζεται με τα περιουσιακά στοιχεία είτε επί του αγαθού της οικονομικής και βιολογικής περιουσίας. Η δημιουργία μια πρωτότυπης και προχωρημένης μελέτης αναγκών, τον έχει καθιερώσει στον ασφαλιστικό χώρο ως έναν από τους πλέον δημιουργικούς συμβούλους. Είναι ο μοναδικός ασφαλιστικός σύμβουλος που διαθέτει μεγάλο χαρτοφυλάκιο, σύμφωνα με το διάστημα που εργάζεται ως ασφαλιστικός σύμβουλος. Αντλεί δύναμη και γνώσεις από τη συνεχή εκπαίδευση, ενημέρωση και την ομαδικότητα. Με αυτό τον τρόπο αποκτά ολοένα μεγαλύτερη ευελιξία και δύναμη ώστε να επιτυγχάνει ευκολότερα τους στόχους των πελατών του

Είναι διακεκριμένος καθώς βραβεύεται κάθε χρόνο για τις άριστες επιδόσεις του.

Είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής του Συλλόγου αλληλεγγύης “ONE DAY FOR YOU”, Μέλος στο Σύλλογο “ΑΓΑΠΩ” .

Χόμπι του είναι το τένις, η κολύμβηση. Γλ. Αγγλικά.  Ιστοσελίδα: www.demertzis-stayros.gr