Γιώργος Καραβατάκης

«Ο νεαρός φέρελπις Επιχειρηματίας του ελληνικού τουρισμού – Παράδειγμα δημιουργικότητας, ισχυρής θέλησης και πρωτοπορίας!»

Επιχειρηματίας

Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1990 με γονείς τον Δημήτρη και την Στέλλα. Ο  παππούς του Γιώργος Καραβατάκης υπήρξε ηγετικό μέλος του ΕΛΑΣ.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με αντικείμενο τα Οικονομικά. Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ως Οικονομικός Αναλυτής (2011-2013) και το 2013 εγκαταστάθηκε στην Νέα Υόρκη και δραστηριοποιήθηκε ως Executive Project manager of the CEO στη Airfasttickets INC (2013-2016). Σε ηλικία 23 ετών έφτιαξε από το μηδέν την πρώτη του εταιρεία με την επωνυμία easystarter, που πούλησε δύο χρόνια αργότερα σε Ρώσους επενδυτές, και για την οποία μάλιστα έλαβε και βραβείο για την καλύτερη ηλεκτρονική πλατφόρμα από τα StartUp Awards.

Από το 2016 είναι ο Ιδιοκτήτης της Diplomat Travel. Το Diplomat Travel είναι ένα ταξιδιωτικό γραφείο 30 χρόνων εμπειρίας (ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1987) με ΙΑΤΑ από τις πρώτες που είχαν δοθεί σε ελληνικές εταιρείες. Αποτελείται από μια ομάδα νέων και πολύ έμπειρων ατόμων στο χώρο του τουρισμού.

Τον Ιανουάριο του 2017, ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον κλάδο του real estate και πιο συγκεκριμένα με την διαχείριση σπιτιών στη Μύκονο και αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται 7 πολυτελείς βίλες. Τον Απρίλιο του 2017, έστησε ακόμη ένα ταξιδιωτικό γραφείο με την ονομασία ask2go το οποίο βγήκε αμέσως online σε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο. Τα σχέδιά για το ask2go είναι η επέκτασή του στην Ασία ξεκινώντας από το Dubai.

 

Έχει χαρακτηριστεί ως παράδειγμα δημιουργικότητας, ισχυρής θέλησης και πρωτοπορίας και έλαβε εκτός των άλλων το Βραβείο ανερχόμενου Επιχειρηματία (2018).

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την ανάγνωση βιβλίων. Ομιλεί την αγγλική και αραβική γλώσσα.

E-Mail: giorgos@diplomattravel.gr  

και support@diplomattravel.gr

Ιστοσελίδα: www.diplomattravel.gr