Αθανάσιος Λιάγκας

Διευθύνων Σύμβουλος της «Support Group S.A.»

«Ο καταξιωμένος Επαγγελματίας που χτίζει το μέλλον με Ασφάλεια!»


Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1980 με γονείς τον Βασίλη και την Τζένη. Είναι νυμφευμένος με την Μαρία Χαλιβελάκη και έχουν μαζί δύο παιδιά την Πολυξένη-Τζένη και τον Βασίλη.

Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στο Λύκειο Τρικάλων το 1998 και συνέχισε με ακαδημαϊκές σπουδές στο BCA College στην Αθήνα, τις οποίες και διεκπεραίωσε με επιτυχία και απέκτησε το Δίπλωμα Bachelor in Business Administration & Finance (1998-2001). Κατόπιν έλαβε και την Πιστοποίηση Επαγγελματικής Κατάρτισης από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (2003). Είναι επίσης απόφοιτος του Charter Insurance Institute και του London Guildhall University σε Business Management.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο των ασφαλίσεων με μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Ξεκίνησε την πρακτική του εξάσκηση στις «Swiss Re», «Hannover Re», «Markel», «HISCOX», «ACE» και «AXIS» (2002-2004) και κατόπιν εργάστηκε στην «Marsh Ltd» στο Λονδίνο (2004-2006). Από το 2008 είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην «IBC Insurance Business Consultants» και από το 2019 διαπρέπει στην ίδια θέση στην  «Support Agents S.A.» καθώς ασκεί και καθήκοντα Αντιπροέδρου στις εταιρείες «NEQUS REP S.A.», «Q REP S.A.» και  «Support Brokers S.A.». Από το 2014 είναι Πρόεδρος στην «KLS».

Εμφανίζει αρκετές δημοσιεύσεις στον κλαδικό τύπο καθώς διακρίθηκε στην συμμετοχή με επιτυχή έκβαση στο Lloyd’s Introductory Test.

Είναι Μέλος στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων ως «Εθελοντής» και Μέλος στο Παγκόσμιο Ρόταρυ. Στην Μεγάλη Στοά της Ελλάδος κατέχει τον βαθμό  του «Διδασκάλου-Αξιωματικού».

Στον ελεύθερο χρόνο που διαθέτει για τον ίδιον ασχολείται με τον στατικό μοντελισμό. Ομιλεί άπταιστα την Αγγλική και Γερμανική γλώσσα.

Email: nasosliagas@gmail.com