Χαρίκλεια Στούκα

Ιδρύτρια & Ιδιοκτήτρια της «ΑΛΜΑ Real Estate Hellas»

«Η Απαράμιλλη Γυναίκα Ηγέτις στην Ελληνική Κτηματαγορά με Αξίες & Καινοτόμα Άλματα!»


Η Χαρίκλεια Στούκα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Προέρχεται από μία οικογένεια με αξίες καθώς οι γονείς και οι παππούδες της, της εμφύτευσαν την ακεραιότητα, την αγνότητα, την ηθική και τους ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς και την δίδαξαν την εντιμότητα. Της ενέπνευσαν ότι η δημιουργία και η υποστήριξη μιας οικογένειας είναι υψίστης σημασίας, η ελευθερία του χρόνου και η οικονομική, τα ταξίδια, η βοήθεια στους αδύναμους, η υποστήριξη ευαίσθητων ζώων και φυτών, η άσκηση του σώματος και του νου. Όλοι αυτοί οι παράγοντες την επηρέασαν και διαμόρφωσαν έτσι τον απαράμιλλο χαρακτήρα της. Εν συνεχεία, αυτές τις οικογενειακές καταβολές και παραδόσεις τις έχει μεταφέρει και στην δική της οικογένεια. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως Πολιτικός Μηχανικός (Δομικός) στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και είναι Αριστούχος της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης που έλαβε κατά την διάρκεια του Lockdown στο Guerilla Marketing του ΕΚΠΑ. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως Δημοσιογράφος τουριστικού ρεπορτάζ. Το έτος 2000 αναζητώντας εργασία, είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ένα τοπικό μεσιτικό γραφείο, όπου μέσα σε λίγους μήνες ήταν πλέον έτοιμη να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση, αρχικά και στην κυριολεξία από το σαλόνι των γονιών της.

Πολύ σύντομα έλαμψε το ταλέντο και η ευφυία της αλλά και χάρη στην προσωπική της δέσμευση να μην σταματήσει ποτέ να μελετά και να μαθαίνει για τον τομέα της, είναι σήμερα μία από τους 20 Realtors® που εργάζονται στην Αθήνα. Παρουσιάζει μία 20ετή επιτυχημένη καριέρα στο real estate. Είναι η Ιδρύτρια της «ΑΛΜΑ Real Estate» με συνεχή κορυφαία παρουσία στην Ελληνική Κτηματαγορά καθώς είναι και Πιστοποιημένη Πραγματογνώμων Αξίας Ακινήτων από την National Association of Realtors (NAR), μέλος της Ένωσης Μεσιτών Ακινήτων Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας (ΕΠΠΑ), εγγεγραμμένη στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει ελληνικά ακίνητα για Golden Visa, ονειρεμένες κατοικίες και βίλες, φανταστικά οικόπεδα για κατοικίες και εμπορικούς σκοπούς, ημιτελή ακίνητα, ξενοδοχεία προς πώληση, καθώς και εξαιρετικές κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους προς ενοικίαση, επενδυτικές προτάσεις και επιχειρήσεις προς πώληση.

Η Χαρίκλεια Στούκα εμφανίζει ενεργή εθελοντική δράση σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας και τις ανθρωπιστικές της ευαισθησίες. Το 2021 της απονεμήθη το βραβείο «Most Influential Leader in Real Estate 2021 – Greece» από τα «Corporate Excellence Awards». Συνέντευξή της επίσης έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό «Corporate Vision».

Το 2020 η Χαρίκλεια Στούκα κατέκτησε 3 διεθνή βραβεία από τον Οργανισμό «Global Business Excellence Awards» για τις κατηγορίες: «Outstanding Public Relations», «Outstanding Entrepreneur» και «Outstanding Customer Service Initiative», και καθιερώθηκε έτσι ως μία από τους κορυφαίες μεσίτριες στην Αθήνα. Το 2022 ο ίδιος Οργανισμός την ετίμησε και την συμπεριέλαβε μεταξύ των διακεκριμένων κριτών της για την αξιολόγηση των συμμετεχόντων και διεκδικούντων τα βραβεία του Οργανισμού. Το 2019 παρουσιάζεται στο (έσω) εξώφυλλο του περιοδικού Business Partners, και στην κεντρική συνέντευξη στο 100στό εορταστικό τεύχος και συμπεριελήφθη στην ετήσια πολυτελή συλλεκτική εγκυκλοπαίδεια επιφανών Ελληνίδων «Who is Who Women Leaders».

To 2021 απέσπασε την διάκριση «The 10 Most Innovative Business Leaders Revamping the Future 2021» από το περιοδικό «CIOLook». Το ίδιο περιοδικό την κατέταξε μεταξύ των περισσότερο Αξιοθαύμαστων Γυναικών Επιχειρηματιών: «The Most Admired Women Leaders In Business 2021» και της αφιέρωσε 4σέλιδη καταχώρηση με συνέντευξή της, καθώς επίσης και τιμητική δημοσίευση άρθρου της στην κατηγορία «Guest Article». 2021: Το περιοδικό «Silicon Review» συμπεριέλαβε την ΑΛΜΑ Real Estate Hellas, στις 50 ταχύτατα αναπτυσσόμενες Επιχειρήσεις. 2021: διεκρίθη στις «10 Most Innovative Business Leaders Making a Difference in 2021», από το διαδικτυακό περιοδικό «Prime View», εξώφυλλο και συνέντευξη, αναγνωρίζοντάς την έτσι μεταξύ των «Οutstanding business leaders impacting market places» και «The most-influential-leader-in-real-estate». Το 2021 επίσης επελέγη να συμπεριληφθεί στο Διεθνές Coffee Table Book «WHO IS WHO OF THE WORLD» και το 2022 στο «WHO IS WHO CLUB» – Η Δικτύωση των Κορυφαίων Διαπρεπών Ηγετών & Ηγέτιδων.

Email: almarealestatehellas@gmail.com   Ιστοσελίδα: www.almarealestatehellas.com