Γεώργιος Αντύπας

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Revival Consulting Services S.A.»

«Ο Κυρίαρχος Μάνατζερ της βιωσιμότητας και ανάπτυξης των Επιχειρήσεων!»


Ο Γεώργιος Αντύπας του Σπυρίδωνα γεννήθηκε το 1971 στον Πειραιά και έχει ήδη προλάβει να  διαγράψει μία μακρά και σημαντική πορεία στον κόσμο των επιχειρήσεων. Στη διάρκεια της  καριέρας του υπήρξε κάτοχος εξεχουσών διοικητικών θέσεων, σε κάποιους από τους  σημαντικότερους επιχειρηματικούς κλάδους, όπως αυτοί της Βιομηχανίας και της Ναυτιλίας.  Σημαντική στιγμή στην σταδιοδρομία του αποτελεί η συμμετοχή του στην οργάνωση και στο  μετασχηματισμό της δημόσιας προβληματικής «ΜΕΛ Α.Ε.» (Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου). Η εταιρεία  τελικά εξαγοράστηκε από Όμιλο Επιχειρηματιών ενώ ο ίδιος παρέμεινε ως Εκτελεστικός Διευθυντής  μέχρι το 1999. 

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα της Οργάνωσης και Διοίκησης  Επιχειρήσεων. Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας του, από τη  Σχολή Αξιωματικών Υλικού Πολέμου του Ελληνικού Στρατού και τη Σχολή Αξιωματικών Ελεγκτών  Οικονομικού στην ειδικότητα του εξειδικευμένου ελεγκτή μονάδων διαχείρισης οικονομικού. 

Παραμένει ένθερμος υποστηρικτής της συνεχούς επιμόρφωσης και κατάρτισης έχοντας στην κατοχή  του πλήθος πιστοποιήσεων στον κλάδο της Πληροφορικής από σημαντικές εταιρείες όπως οι  «Unisoft», «Qlik View» και «SAP», ενώ αντίστοιχες πιστοποιήσεις κατέχει από τον Σύνδεσμο Εταιρειών  Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ).

Ήδη από το 1990 είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.) στα  Ινστιτούτα Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) και Οικονομικής Διοικήσεως (ΕΙΟΔ) αλλά και στον Τομέα Ηγεσίας της  (ΤΗΓΕ). Είναι επίσης μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της AIESEC. 

Αφού άφησε ανεξίτηλα την υπογραφή και το έργο του σε κάθε εταιρεία με την οποία συνεργάστηκε,  αποφάσισε το 1998 την ίδρυση της δικής του εταιρείας με την επωνυμία «ΑΝΤΥΠΑΣ Γ. Ε.Π.Ε» και αντικείμενο την παροχή οικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών και outsourcing λογιστικών  υπηρεσιών.

Εν συνεχεία οραματίζεται και υλοποιεί τη δημιουργία του ομίλου της «Revival Consulting Services  S.A.», η οποία από το 2000 έως και σήμερα πρωταγωνιστεί στον χώρο της Συμβουλευτικής. Έχοντας  προχωρήσει σε δεκαεπτά (17) συγχωνεύσεις/εξαγορές και αναπτύσσοντας παράλληλα το δυναμικό  της με ογδόντα (80) εξειδικευμένους Συμβούλους θεωρείται δικαίως μία από τις σημαντικότερες  εταιρείες του κλάδου.

Το 2024, η «Revival Consulting Services» είναι ο πυρήνας ενός ομίλου επιχειρήσεων με τις οποίες διαθέτει μετοχική σχέση και οι οποίες δραστηριοποιούνται στο εγχώριο και διεθνές επιχειρείν. Είναι μέλος των ΣΕΠΠΕ, ΣΕΚΚΕ, ΣΕΤΕ, ΣΕΣΜΑ, ΣΕΒ, ΟΕ και ΕΒΕΕ.

Αρθρογραφεί συχνά για θέματα του επιχειρείν. 

Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

https://www.revivalsa.com/