Νικόλαος Αγγελίδης

Φαρμακοποιός

Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές στα Εκπαιδευτήρια Χατζηκωνσταντίνου τη χρονική περίοδο 1977-78. Ακολούθησαν εισαγωγικές εξετάσεις στη Φαρμακευτική Σχολή του Τορίνο. Το 1987 έλαβε το πτυχίο της Φαρμακευτικής από το Corso di Laurea in Farmacia του Universita delgi studi di Torino

Από πολύ νεαρή ηλικία ξεκίνησε να εργάζεται ως βοηθός φαρμακείου στην οικογενειακή τους επιχείρηση. Μετά την περάτωση των πανεπιστημιακών του σπουδών και τη λήψη του πτυχίου Φαρμακευτικής, ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία. Το 1988 εκδίδει την άδεια άσκησης επαγγέλματος του φαρμακοποιού και συστεγάζεται με τον πατέρα του Γεώργιο Αγγελίδη στην οικογενειακή επιχείρηση. Λίγους μήνες αργότερα ο πατέρας του αποχωρεί και αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διεύθυνση και τη διοίκηση του φαρμακείου. Έκτοτε συνεχώς αναβαθμίζει και διευρύνει την επιχείρηση του, εντάσσοντας καινοτόμες υπηρεσίες και νέα προϊόντα.

Η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση οδήγησαν στη ραγδαία ανάπτυξη της επιχείρησης του. Επικεντρώθηκε στη συνεχή επέκταση του χώρου και την αναβάθμιση των παροχών του φαρμακείου. Υιοθέτησε την ένταξη νέων υπηρεσιών κοσμητικής, δερματολογίας και υγιεινής διατροφής, που απαρτίζονται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Επιπλέον έχει δημιουργήσει ένα τμήμα ορθοπεδικών υποδημάτων ιδιαίτερης αισθητικής. Επίσης, ενσωμάτωσε υψηλές τεχνολογικές εφαρμογές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Στον εργασιακό του χώρο λαμβάνουν χώρα πληθώρα ενημερωτικών εκδηλώσεων επιστημονικής θεματολογίας. To ενδιαφέρον του για τη διεύθυνση και τη διεύρυνση του φαρμακείου, καθιστούν πλέον την επιχείρηση του μια από τις πιο ανταγωνιστικές του κλάδου.