Καραλή Ελένη-Άννα (Ελεάννα)

Ιατρός – Υγιεινολόγος – Ειδ. Δερματολόγος.

Σπούδασε στην Ιατρική και Χειρουργική Σχολή του Πανεπιστημίου “La Sapienza” της Ρώμης και απέκτησε το πτυχίο της το 2001. Διετέλεσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Κερκύρας το 2002-2003. Έκανε την ειδικότητα της Παθολογίας στο Νοσοκομείο Λευκάδας και είναι υπό ειδίκευση στη Δερματολογία στο Νοσοκομείο “Ο Ευαγγελισμός” από το 2008 έως και σήμερα υπό του διευθυντού Χρήστου Ναούμ (δερματολόγος και συγγραφέας). Φοίτησε επίσης στην Εθνική Σχολή Δημόσια Υγεία και απέκτησε τον τίτλο του Υγιεινολόγου το 2007.

Είναι επιστημονική συνεργάτης του Δερματολογικού Κέντρου “Δέρμα – Σώμα” και έχει διατελέσει εργαστηριακή συνεργάτης των Τ.Ε.Ι. Αθηνών, όπου δίδασκε το μάθημα των εργαστηρίων στους επόπτες δημόσιας υγείας το 2005-2006.
Έχει ενεργή δράση στα κοινά της Βουλιαγμένης, διετέλεσε υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του 2010. Συμμετείχε επίσης στην Ένωση Ελλήνων Φοιτητών της Ρώμης.

Έλαβε τη 2η και 3η θέση σε πανελλήνια πρωταθλήματα, συμμετέχοντας στην Ομάδα Πόλου Νεανίδων Βουλιαγμένης το 1986-95. Ως ιατρός απέκτησε τον τίτλο Advanced Trauma Support of American Committee of Trauma. Έλαβε μέρος σε πολλαπλάσια συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η βιογραφία της Ελένης Κάραλη φιλοξενείται στις σελίδες της 6ης έκδοσης του Who is Who που κυκλοφόρησε το 2011 μέχρι και σήμερα.