Εμμανουήλ Μαυρουδής

Δικηγόρος.

Σπούδασε στο χώρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στο La Jolla University, sales and marketing (1995).
Το 1996 εισήχθη (έβδομος σε πανευρωπαϊκό επίπεδο) στη Νομική Σχολή της Macerata (Università degli Studi di Macerata),
όπου και φοίτησε επί τριετία για να μεταγραφεί στη συνέχεια στο Τμήμα Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου και έλαβε το πτυχίο του το 2004.

MAVROUDIS EMMANOUHL

Παρακολούθησε εκτενή σειρά σεμιναρίων, στο Πανεπιστήμιο Sapienza της Ρώμης, στο Πανεπιστήμιο της Perugia και στη Macerata.
Στη διάρκεια επαγγελματικών ταξιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (Yale, Harvard) απέκτησε σημαντική τεχνογνωσία και διαδικαστική εμπειρία στο χώρο του Αστικού και Εταιρικού Δικαίου.

Σήμερα είναι δικηγόρος Θεσσαλονίκης δεύτερης γενιάς, συνεχίζοντας επάξια τη νομική παράδοση του πατέρα του με συνεργάτες αλλά και πελάτες επιχειρήσεις με δεσπόζουσα θέση στην αγορά, όπως ενδεικτικά τους “ARTEC CONSTRUCTIONS” – Κατασκευαστική Εταιρία, “NUK Hellas” – Εισαγωγές Βρεφικών Ειδών, κ.ά.

Ως αθλητής της κολύμβησης, έχει κατακτήσει πολλά πανελλήνια μετάλλια στα 50μ. και 100μ. ελεύθερο.

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Ελλήνων Νομικών.
Εξουσιοδοτημένο για την Ελλάδα μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Δικηγόρων THEMISLINK (www.ThemisLink.com).
Μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων (Alumni Club) του La Jolla University of San Diego, California, U.S.A., της WWF Ελλάς, του Συλλόγου Beemers Motorcycle Club Hellas.

Η βιογραφία του κ. Μαυρουδή φιλοξενείται στις σελίδες του Who is Who από την 6η έκδοση που κυκλοφόρησε το 2011 μέχρι και σήμερα.