Αρναούτογλου Γρηγόρης

Τηλεπαρουσιαστής

Γεννήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας και κατάγεται από το χωριό του φιλοσόφου,Αριστοτέλη (Στάγειρα- Στρατονίκη).

arnaoutoglou_entosΞεκίνησε ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο στη Θεσσαλονίκη.Τέλη του 1991 και για 7 χρόνια εργάστηκε στο τηλεοπτικό κανάλι TV  Μακεδονία, όπου παρουσίαζε την καθημερινή εκπομπή με τίτλο “Εδώ την Κυριακή” (Η πρώτη χιουμοριστική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που είναι ταξιδιωτική). Στη συνέχεια εργάζεται για 2
χρόνια στην ΕΡΤ 3, όπου ασχολείται με το ίδιο αντικείμενο. Η εκπομπή του είχε τον τίτλο “Ένας όμορφος κόσμος”, αργότερα απέκτησε τον τίτλο “Ένας υπέροχος κόσμος” και λίγο αργότερα τον τίτλο “Στη χώρα των θαυμάτων”. Επίσης είχε μια εκπομπή που λεγόταν “Μέρα μεσημέρι”.

Το 2001  εργάστηκε στον ΑΝΤ1 σε μια συνεταιρική εκπομπή με τίτλο “Στην Πρίζα”. Το 2002 κάνει το “Chilli”, που κρατάει λίγο και ασχολείται ξανά με ταξιδιωτική, χιουμοριστική εκπομπή με τίτλο “Non- Stop”. Από τα τέλη του 2002 εργάστηκε στο Μega. Έχει παρουσιάσει την εκπομπή “Φάρμα”, “Φάρμα special”, “Όμορφος Κόσμος”, “Survivor Ι, ΙΙ”, την πρωινή εκπομπή “Όμορφος κόσμος το πρωί” και την κυριακάτικη εκπομπή “Πολύ την Κυριακή”.

Έχει πραγματοποιήσει πολλές δημοσιεύσεις σε εφημερίδες και περιοδικά. Σε διαγωνισμό ταχύτερου λόγου και σκέψης κατέκτησε την 1η θέση στη Σουηδία στον τελικό με έναν από τους καλύτερους παρουσιαστές της Ευρώπης, τον Allberry. Έχει λάβει 3 τηλεοπτικά βραβεία ως τηλεπαρουσιαστής της χρονιάς από το “Έθνος” και 3 Χρυσούς Αετούς από τα Leaders of the year.