Λίγγου Παγώνα

Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας  και Human Resources Manager του Ομίλου Italcementi Group

Το 1988-91 σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Saint George, English Commercial College Διοίκηση Επιχειρήσεων και ξένες γλώσσες με ειδίκευση στις μεταφράσεις. Το 2003-04 έκανε το Master στο Management μέσω του Επιμελητηρίου του Λονδίνου. Συνεχίζει το 2004-05 με το Master στο Hellenic American University στις δημόσιες σχέσεις και στο Marketing. Από το 2006-07 έκανε μετεκπαίδευση (Master) στα Οικονομικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Master στο Management and Production of building Materials

To 1991 ξεκινάει την εντυπωσιακή της καριέρα στην Εταιρεία Τσιμέντα Χάλυψ του Ομίλου Italcementi Group-Τσιμέντα Χάλυψ-Μπετόν και Δομική Μπετόν-Λατομείο Χάλυψ και Λατομείο Δομικής, ως διερμηνέας-μεταφράστρια.

Το 1998 προάγεται ως βοηθός του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας και από το 2003 είναι Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ίδιας εταιρείας όπου συνέχισε με επιτυχία την επαγγελματική της σταδιοδρομία. Πια δραστηριοποιείται στον Όμιλο Intelcimenti στην Κύπρο ως HR Manager και Communication Manager.

Κατάφερε να βελτιώσει τις σχέσεις της τοπικής κοινωνίας και τους δημόσιους τομείς. Συνεργάζεται με το Δήμο σε διάφορες πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως δενδροφυτεύσεις κ.ά. Διοργανώνουν κάθε τρία χρόνια open door. Επίσης έχει καταφέρει να βελτιώσει και την εσωτερική επικοινωνία των στελεχών της εταιρείας σε μεγάλο βαθμό.

H βιογραφία της κ. Λίγγου φιλοξενείται στις σελίδες της 2ης έκδοσης του Who is Who που κυκλοφόρησε το 2007 μέχρι και σήμερα.