Γιάννης Κλεώπας

«Ο κορυφαίος Έλληνας Μάνατζερ με διεθνείς αξιώσεις!»

 

   Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της «Kleopas Alliott S.A.»

 

Ο Γιάννης Κλεώπας είναι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Επιχειρηματικών Συμβούλων, Λογιστικών και Φορολογικών Υποθέσεων στην Ελλάδα, της «Kleopas Alliott S.A.». Επιπλέον, διευθύνει την «Kleopas Payroll Services LtD.», την Kleopas Global Business Services S.A.» καθώς επίσης είναι Εταίρος της «Kleopas Business Services Srl» στη Ρουμανία.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958. Έχει νυμφευτεί την Gail Rees και έχει μία κόρη την Κωνσταντίνα.

Πραγματοποίησε τις εγκύκλιες σπουδές του στο Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο στα εκπαιδευτήρια «Μπαρμπίκα» από το 1964 έως το 1976. Συνέχισε το 1977 με ανώτατες σπουδές στη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς, και στο εξωτερικό έως το 1982.

Ξεκίνησε τη λαμπρή επαγγελματική του σταδιοδρομία ως Βοηθός λογιστή και λογιστής σε ανώνυμες εταιρίες (1983-1985), κατόπιν έγινε Προϊστάμενος λογιστηρίου ανώνυμης εταιρίας (1985-86) και άσκησε οικονομική διεύθυνση εταιρειών μεγάλου ομίλου (1986-1991). Το έτος 1991  ιδρύει την «Kleopas Alliott S.A.», η οποία είναι φοροτεχνική – λογιστική και ελεγκτική εταιρεία με 40 άτομα προσωπικό και πάνω από 300 εταιρείες πελάτες. Από το 1993 η εταιρεία είναι πλήρες μέλος του ομίλου «Alliott Group», με έδρα το Λονδίνο, ενώ από το 2007 διατηρεί και υποκατάστημα στη Μύκονο.

Το 2009 ιδρύει την «Kleopas Payroll Services LtD», εταιρεία με απόλυτη ειδίκευση στη μισθοδοσία μεγάλων εταιρειών. Η εταιρεία από την ίδρυσή της είναι συνεργάτης της «ADP Employer Services International» για την Ελλάδα. Το 2014 ιδρύει την «Kleopas Global Business Services SA» η οποία αναλαμβάνει την επέκταση των δραστηριοτήτων Ελληνικών επιχειρήσεων εκτός Ελλάδας. Το 2016 ιδρύει την «Kleopas Business Services Srl» (Romania) με έδρα το Βουκουρέστι, η οποία είναι φοροτεχνική – λογιστική και ελεγκτική εταιρεία με 15 άτομα προσωπικό.  

Τον διέπει η συνέπεια και η προσήλωση στο στόχο. Όραμά του είναι να προσφέρει απεριόριστες ευκαιρίες στους πελάτες του, για να βελτιώνουν τις επιχειρήσεις τους, εξασφαλίζοντας τους την πλήρη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και τους νόμους της κάθε αγοράς.

Η «Kleopas Alliott» με πλήρη γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη συνεχή εκπαίδευση των στελεχών της  καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες και υποχρεώσεις, προσφέροντας υπηρεσίες απαράμιλλης ποιότητας. Επιπλέον, η μακροχρόνια συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς αναγνωρισμένης αξίας επιτρέπει την υποστήριξη των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία υποστηρίζει με ενθουσιασμό αρκετούς οργανισμούς που υποστηρίζουν, παιδιά, άτομα τρίτης ηλικίας και το περιβάλλον.  Συμμετέχει επίσης ενεργά στο πρόγραμμα «Ανταποδίδουμε στην Κοινωνία»  του Alliott Group, που υποστηρίζει ανθρώπους ανά τον κόσμο.

Υπήρξε και είναι εισηγητής σε θέματα λογιστικής και φορολογίας σε πολλά σεμινάρια.

Οι εταιρείες του έχουν περάσει επιτυχώς τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους των διεθνών οργανισμών στους οποίους μετέχει («Alliot Group», «ADP» κ.λπ.).

Είναι μέλος στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας και διετέλεσε Πρόεδρος του παγκόσμιου Δ.Σ. του ομίλου «Alliott Group», επί τετραετία (2012-2016)

Στο χρόνο που διαθέτει για τον ίδιο ασχολείται με το ψάρεμα, τη ναυσιπλοΐα και το ποδόσφαιρο. Ομιλεί την αγγλική και την ιταλική γλώσσα.

EMail: kleopas@alliott.gr , kleopas@payrollservices.gr

Ιστοσελίδα: www.alliott.gr , www.payrollservices.gr ,  www.kleopas.ro