Ιωάννης Παππάς

Έδωσε αξία στη «ζωή» !

Διευθυντής Κλάδου Ζωής της MEGA BROKERS S.A

FullSizeRenderΓεννήθηκε στην Αθήνα, το 1968, και είναι διακεκριμένο και υψηλόβαθμο στέλεχος στο χώρο των ασφαλειών. Απέσπασε τιμητική διάκριση ως κορυφαίος Ασφαλιστικός Αντιπρόσωπος από την LIMRA International το 2000. Διέπρεψε ως ασφαλιστικός σύμβουλος και ως μάνατζερ, σε ένα χώρο άκρως ανταγωνιστικό και δύσκολο! Με την εργατικότητά του, την ευστροφία του και την πρωτοτυπία των ιδεών του, άφησε το στίγμα του, στο κλάδο ζωής και έδωσε μορφή σε ότι εκείνος ονόμασε ζωή!  

Έλκει την καταγωγή του από την Εύβοια και τη Μάνη. Σύζυγός του είναι η Τυπάλδου Αικατερίνη, κόρες του είναι η Βασιλική (1994) και η Παρασκευή (1998).

Διαθέτει γνώσεις και έχει μια πλούσια παιδεία με αρχές και αξίες που του της εμφύσησε η οικογένειά του. Δεν σταματά να μαθαίνει και να εξελίσσεται παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια της αξιοσημείωτης καριέρας του. Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στο 1ο Λύκειο Χαϊδαρίου (1986). Είναι απόφοιτος της Σχολής Διαχείρισης Υλικού Εφέδρων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων (1990) και πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Athens College of Economics (1991). Η φιλομάθειά του οι ικανότητές του τον οδήγησαν στην ολοκλήρωση των δεξιοτήτων του με πιστοποιήσεις και επιμόρφωση στην πορεία της καριέρας του.

Κατέχει πιστοποίηση RFA, του διεθνούς οργανισμού IARFC (1996) και είναι απόφοιτος του Generali Academy (2012). Επίσης έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων του EΙAΣ – EEA (2013) και μετεκπαίδευσης του Advanced Program in Management for Insurance Executives (2014) σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιά και της ERB Eurolife ασφαλιστικής

2015-03-06 Mega Broker βραβεύσεις συνεργατών 1-156Η φύση τον προίκισε με πολλά ταλέντα και η καριέρα του σημείωσε πορεία ανοδική γεμάτη δράση και επιτυχίες. Στην αρχή ξεκίνησε να εργάζεται στον ασφαλιστικό χώρο σε πρακτορείο ασφαλίσεων με την Λαϊκή Ασφαλιστική το 1990 παράλληλα με τις σπουδές του. Κατόπιν καθίσταται υπεύθυνος logistics center για εταιρεία του ομίλου Unilever (1993). Αναδιπλώνεται ως Ασφαλιστικός σύμβουλος κυρίως του Κλάδου Ζωής της AGF Cosmos (1993 – 1996) και ως Unit manager στην Allianz (1998 – 2000). Συνεχίζει την επαγγελματική του πορεία ως τεχνικός Διευθυντής Κλάδου Ζωής και υπεύθυνος εκπαίδευσης στην εταιρεία IONIOS BROKERS. Από το 2012 διαπρέπει ως Διευθυντής του Κλάδου Ζωής στην MEGA BROKERS S.A., η οποία είναι το μεγαλύτερο μεσιτικό γραφείο ασφαλειών στον Ελλαδικό χώρο, κατέχοντας επί σειρά ετών, μια από τις πρώτες θέσεις πανελλαδικά.

Ιδιαίτερο επίτευγμά του, είναι η άριστη επίδοση και η επιβράβευση καθώς κατάφερε να ξεχωρίσει και να διακριθεί. Διακρίθηκε πολλές φορές στη ζωή του για την αξιοσημείωτη παραγωγική του δραστηριότητα και ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος, αλλά και ως Manager.

IMG_2030Έχει στο ενεργητικό του πολλές δημοσιεύσεις καθώς η γνώση του και η γνώμη του είναι πάντα χρήσιμη στο χώρο και ενδιαφέρει το πλατύ κοινό. Έδωσε συνεντεύξεις σε περιοδικά ασφαλιστικού κλάδου, είχε συμμετοχή σε ομάδες εργασίας για τον σχεδιασμό νέων προγραμμάτων κλάδου ζωής πολλών ασφαλιστικών εταιριών, είναι ο εμπνευστής και δημιουργός πολλών καινοτόμων και αποκλειστικών προγραμμάτων υγείας και ζωής της MEGABROKERS S.A., Είναι εκπαιδευτής δεκάδων νέων ασφαλιστικών συμβούλων και εισηγητής σε πολλές ημερίδες και συνέδρια με αντικείμενο τις ασφαλίσεις ζωής και υγείας.

Είναι μέλος στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και στο Σύλλογο Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ακινήτων.

Χόμπι του είναι η ιππασία, οι καταδύσεις, η φωτογραφία, η οδήγηση εκτός δρόμου (4×4), Trekking, Aquarist.

Γλ. Αγγλικά

E-Mail: jpappas@megabroker.gr