Γρ. Αρναούτογλου

Τηλεπαρουσιαστής.

Ξεκίνησε ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο στη Θεσσαλονίκη. Τέλη του 1991 και για 7 χρόνια εργάστηκε στο τηλεοπτικό κανάλι TV Μακεδονία, όπου παρουσίαζε την καθημερινή εκπομπή με τίτλο “Εδώ την Κυριακή” (Η πρώτη χιουμοριστική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που είναι ταξιδιωτική). Στη συνέχεια εργάζεται για 2 χρόνια στην ΕΡΤ 3, όπου ασχολείται με το ίδιο αντικείμενο.

Η εκπομπή του είχε τον τίτλο “Ένας όμορφος κόσμος”, αργότερα απέκτησε τον τίτλο “Ένας υπέροχος κόσμος” και λίγο αργότερα τον τίτλο “Στη χώρα των θαυμάτων”. Επίσης είχε μια εκπομπή που λεγόταν “Μέρα μεσημέρι”. Το 2001 εργάστηκε στον ΑΝΤ1 σε μια συνεταιρική εκπομπή με τίτλο “Στην Πρίζα”.
Το 2002 κάνει το “Chilli”, που κρατάει λίγο και ασχολείται ξανά με ταξιδιωτική, χιουμοριστική εκπομπή με τίτλο “Non-Stop”.

Έχει εργαστεί στο Μega. Έχει παρουσιάσει την εκπομπή “Φάρμα”, “Φάρμα special”, “Όμορφος Κόσμος”, “Survivor Ι, ΙΙ” ενώ είχε παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή “Όμορφος κόσμος το πρωί” και την κυριακάτικη εκπομπή “Πολύ την Κυριακή”.

Κατέκτησε την 1η θέση διαγωνισμό ταχύτερου λόγου και σκέψης στην Σουηδία,με έναν από τους καλύτερους παρουσιαστές της Ευρώπης, τον Allberry. Έχει λάβει 3 τηλεοπτικά βραβεία ως τηλεπαρουσιαστής της χρονιάς από το “Έθνος” και 3 Χρυσούς Αετούς από τα Leaders of the year.

Η βιογραφία του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενείται στις σελίδες του Who is Who από την 1η έκδοση που κυκλοφόρησε το 2006 μέχρι και σήμερα.