Δημ. Κουτσολιούτσος

Επιχειρηματίας.

Εργάζεται από τα μαθητικά του χρόνια στις οικογενειακές επιχειρήσεις του πατέρα του και στη συνέχεια συνεργάστηκε με τα καταστήματα “Folli-Follie”.
Συμμετείχε σε ειδικά προγράμματα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών καθώς και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας, για την ανάπτυξη και απασχόληση στην Κύπρο από το 2006 έως το 2008. Συμμετείχε επίσης ως οικονομικός αναλυτής των δραστηριοτήτων του ομίλου “Folli-Follie” το 2009.

Είναι ο εμπνευστής και δημιουργός της κοινωνικής επιχείρησης “Γίνε αγρότης” (www.gineagrotis.gr), μια νέα εφαρμογή η οποία φιλοδοξεί να φέρει κοντά καταναλωτές και παραγωγούς καταργώντας τους μεσάζοντες.
Ο καταναλωτής μέσα από την ιστοσελίδα του “Γίνε Αγρότης”, μπορεί να επιλέξει το χωράφι και τα προϊόντα που θέλει να καλλιεργήσει και νέοι αγρότες αναλαμβάνουν να το κάνουν για εκείνον, να καλλιεργήσουν δηλαδή και να παράγουν όλα τα εποχιακά λαχανικά και φρούτα σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής γεωργίας.

Το έργο του παρουσιάζεται τακτικά στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, με ευμενή σχόλια για την καινοτόμα επιχειρηματικότητα στον αγροτικό τομέα.

H βιογραφία του κ. Κουτσολιούτσου θα φιλοξενηθεί στις σελίδες τις 8ης έκδοσης του Who is Who για το 2013.