Δημήτρης Κορδεράς

korderas sampleΔιευθυντής Σύνταξης στο περιοδικό “Marketing Week”.

Από πολύ μικρός ασχολήθηκε με την ποίηση. Αποφοίτησε την Ανώτερη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδίκευση το Marketing και στη συνέχεια παρακολούθησε σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Διαφήμιση και το Μarketing.
Εργάστηκε σε Τμήμα Μarketing Βιομηχανίας Υποδημάτων (Boxer, Φειδάς), στον Ραδιοφωνικό Σταθμό “Flash 9,61 FM Stereo” ως ελεύθερος συντάκτης.
Υπήρξε Υπεύθυνος Σύνταξης στο περιοδικό “Διαφημιστική Εβδομάδα” και στο ημερήσιο newsletter “Daily Fax” των εκδόσεων Μπούσια.
Από 01.09.1997 έως το 1998 υπήρξε Αρχισυντάκτης στον ημερήσιο newsletter “Business Today” της Εκδοτικής Εταιρείας Direction και Συντάκτης στο περιοδικό “AdBusiness” της ίδιας εταιρείας. Από το 1998 έως σήμερα είναι Διευθυντής Σύνταξης στο περιοδικό “Marketing Week” και στο “Daily Fax” της Boussias Communications.
Παράλληλα συνεργάστηκε με την εφημερίδα “Μετρόραμα”, με το περιοδικό “Eurostohos” της Στόχος Διαφημιστική Α.Ε., το περιοδικό Επιλογή της All Media και με την εφημερίδα “Επενδυτής” ως Υπεύθυνος στήλης επικοινωνίας.