Περπινιά Εύχαρις

Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού & Επικοινωνίας, Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου
Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ)

perpiniaΓεννήθηκε στην Αθήνα. ‘Ελκει την απώτερη καταγωγή της από την Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη. Απόφοιτη του Αρσακείου Ψυχικού, απέκτησε το πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων του Deree College με εξειδίκευση στην Διοίκηση και Οργανωσιακή Συμπεριφορά και σε Συστήματα Πληροφορικής.

Εργάστηκε στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία από το 1984 έως το 2008 σε διάφορες θέσεις ενώ σταδιακά απέκτησε την θέση του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού. Από το 1999 έως το 2001 εργάστηκε στα Κεντρικά Γραφεία της Heineken N.V. στο Άμστερνταμ, Ολλανδίας και συμμετείχε στην σύσταση και οργάνωση του Heineken University.

Με την επιστροφή της στην Ελλάδα διετέλεσε Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας για τα 4 εργοστάσια (3 ζυθοποιίας και 1 εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού, ενώ συνολικά η Εταιρία απασχολούσε 1.300 εργαζόμενους). Από το 2008 έως το 2011 κατείχε την θέση του Διευθυντού Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών στον όμιλο ΜΜΕ “ΑΝΤΕΝΝΑ”.

Σήμερα είναι εξωτερικός συνεργάτης εταιρειών για θέματα ανάπτυξης της Οργάνωσης, επικοινωνίας, διαχείρισης αλλαγής και αποτελεσματικής αντιμετώπισης των εργασιακών προκλήσεων της εποχής.

Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο κατά διαστήματα σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων.