Λιακόπουλος Ιωάννης

CEO Astra Medical Hellas SuperFoods

liakopoulosΈκανε τις εγκύκλιες σπουδές του στην Εύβοια και είναι απόφοιτος του Λυκείου της Ριζαρείου Σχολής. Απέκτησε το πτυχίο της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης είναι πτυχιούχος του FBSchool στις δημόσιες σχέσεις, πωλήσεις και marketing και της Γεωργικής Σχολής Α. Συγγρού στην αγαπημένη του μελισσοκομία, ενώ είναι ένας από τους πρώτους ανθρώπους στην Ελλάδα που μυήθηκε στην συμβουλευτική ψυχολογία και την εφάρμοσε με επιτυχία στα τμήματα marketing και πωλήσεων των εταιρειών.

Επί σειρά ετών έχει βραβευτεί για την κατακτήσεις του στον χώρο των πωλήσεων αλλά και ως manager για την συνολική ώθηση που δίνει στις αγορές. Θεωρείται ο άνθρωπος με τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα λανσαρίσματα σε προϊόντα που έχουν καινοτομήσει και έχουν γίνει καθημερινή ανάγκη σε χιλιάδες ανθρώπους ανά των κόσμο.

Σημαντικότατη θεωρείται η συμμετοχή του στα τμήματα R&D των εταιρειών καθώς με δική του έγκριση έχουν δημιουργηθεί εκατοντάδες προϊόντα. Έχει κάνει γνωστά στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες το ιπποφαές, την σπιρουλίνα, τον ζεόλιθο και πολλά μοναδικά άλλα complex. Παρόλες τις επιτυχίες του, δεν δίστασε ποτέ να πιάσει την τσάπα και να βοηθήσει στο χωράφι τους εργάτες ή να μαζέψει
ντομάτες από τις καλλιέργειες.

Έιναι ο ιδρυτής της “Astra Medical Hellas” και της “Astra Medical Hellas SuperFoods”, την πρώτη ελληνική εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής και της www.pharmaboots.gr με αντικείμενο την πώληση παραφαρμακευτικών προϊόντων. Έχει επίσης επεκταθεί και σε άλλες δραστηριότητες όπως στην δημιουργία καλλιεργειών φαρμακευτικών βοτάνων (ιπποφαές, αρώνια, γκότζι) και λαχανικών καθώς και στην παραγωγή και συσκευασία λειτουργικών προϊόντων με μονάδες πάντα πρωτοποριακές για την εποχή τους.

Αρθρογραφεί τακτικά σε πάω από 100 sites αλλά και ε εφημερίδες και περιοδικά για ζητήματα σχετικά με τις τάσεις στην απασχόληση ανθρώπων, καθώς και σε αναλύσεις για θέματα αγοράς ή δεξιοτήτων.