Γενετζάκη Ηρώ

Κοσμητολόγος.

Σπούδασε Αισθητική και Κοσμητολογία στα Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Απέκτησε το πτυχίο της το 2006. Ήρθε σε πρώτη επαφή με τις εναλλακτικές θεραπείες στο Νatural Health Science, όπου παρακολούθησε σεμινάρια στη ρεφλεξολογία, στον ηλεκτροβελονισμό, στην ενεργειακή διατροφολογία, στην αρωματοθεραπεία, στην ιριδολογία, στα ανθοϊάματα του Βach και έλαβε τα αντίστοιχα διπλώματα , με υπεύθυνο καθηγητή τον κ.Μ.Κυριακίδη. Επίσης ασχολήθηκε και έγινε δασκάλα yoga δίπλα στο δάσκαλό της Α. Προβελέγγιο.

Παρακολούθησε σεμινάρια καλλιτεχνικής φωτογραφίας με δασκάλους τον Ανδρικόπουλο και Δημολίτσα. Επί σειρά ετών διδάσκεται χορό. Έχει πτυχίο σε Latin και Ευρωπαϊκούς χορούς σε επίπεδο Gold καισυνεχίζει την ενασχόλιση της στη σχολή χορού RISING STARS της κ.Ραζνοφσκαγια Ναταλίας. Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων και συνεδρίων για την κλασική αισθητική και τις εναλλακτικές θεραπείες.

Έχει εργαστεί ως αισθητικός και δασκάλα yoga σε σχολές και σε ειδικό κέντρο yoga για

εγκύους. Το 2009 δημιουργεί τον δικό της χώρο ολιστικής αισθητικής “ΕTERNAL BEAUTY skin health spa”. Παράλληλα διδάσκει στο University Studies το μάθημα του ηλεκτροβελονισμού και της ρεφλεξολογίας και από το 2009 διδάσκει yoga στη σχολή χορού “Rising Stars”.

Έχει παρουσιάσει μέρος της δουλειάς της στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο ενώ έχει αρθρογραφήσει σε θέματα σχετικά με το γνωστικό της αντικείμενο.

Η βιογραφία της κ. Γενετζάκη φιλοξενείτε στις σελίδες της 6ης έκδοσης του Who is Who που κυκλοφόρησε το 2011 μέχρι και σήμερα.