Ευάγγελος Χατζηγεωργίου

Με εμπειρία στα πληροφορικά συστήματα!

 Γεν. Διευθυντής της NetU Hellas

18_xatzigeorgiou_177xΑριστούχος με πολυσχιδή προσωπικότητα, διέπρεψε και αρίστευσε με ότι κι αν καταπιάστηκε, αφοσιώθηκε στην πληροφορική και εξελίχθηκε σε πετυχημένο στέλεχος και μετέπειτα διευθυντής της NetU Hellas. Χειρίζεται μεγάλα πληροφοριακά συστήματα και οι ομιλίες του, είναι σημαντικές σε ένα χώρο που κάθε μέρα εξελίσσεται ραγδαία.         Γεννήθηκε στη  Σάμο, το 1970.  Έλκει την καταγωγή του από τη Σάμο, με απώτερη πιθανώς την Σμύρνη. Ο παππούς Κωνσταντίνος ήταν βυρσοδέψης, ο παππούς Μάρκος έφυγε από το νησί σε νεαρή ηλικία και ασχολήθηκε με επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Μαγαδασκάρη και μετέπειτα στην Σάμο. Ο πατέρας του εργάστηκε στον χώρο της υγείας. Αδελφός του ο Κώστας. Είχε θέληση για μάθηση με άριστες επιδόσεις στα γράμματα. Αφού ολοκλήρωσε  τις εγκύκλιες σπουδές του στην Σάμο, ως αριστούχος, στη συνέχεια απέκτησε το πτυχίο της πληροφορικής – BSc Computing for Business από το University of Northumbria at Newcastle UK το 1995, το MBA από το University of Sunderland UK το 2000. Δεν σταμάτησε ποτέ να μαθαίνει.Έχει παρακολουθήσει πλήθος κύκλων σπουδών, σεμιναρίων και συνεδρίων σε σχετικά θέματα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Υπηρέτησε την στρατιωτική θητεία του στις Διαβιβάσεις (1998 – 1999).

Στην αρχή της καριέρας του εργάστηκε ως σύμβουλος πληροφορικής στην Singular Software (1995-1998), με πολύ καλές επιδόσεις. Στην συνέχεια ασχολείται με τις πωλήσεις στον χώρο της πληροφορικής για μεγάλους πελάτες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα (1998-2000). Αργότερα, αναλαμβάνει την διεύθυνση ανάπτυξης της εταιρείας Baan Eastern Europe LC για 10 χώρες της Αν. Ευρώπης 2000-2002.  Στη συνέχεια τα σκαλιά είναι μόνο ανοδικά. Γίνεται βοηθός γενικού διευθυντού για τα προϊόντα λογισμικού μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Delta Singular (2002-2004), έκτοτε κατέχει την θέση του γεν. διευθυντού της NetU Hellas, εταιρείας που ασχολείται με λύσεις λογισμικού μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών. Αποκόμισε μεγάλη εμπειρία στο τομέα του και απέδειξε ότι έφερε εις πέρας όποιο έργο κι αν του ανατέθηκε με άριστες επιδόσεις.

Ιδιαίτερο επίτευγμα αποτελεί για εκείνον το γεγονός ότι μεταξύ των μεγάλων έργων που χειρίζεται και υλοποιούνται στην χώρα μας από την NetU, είναι το πληροφοριακό σύστημα της συνθήκης του Schengen, καθώς και πολλά ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα στον ιδιωτικό και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Είναι προσκεκλημένος ομιλητής σε φορείς και ιδρύματα για θέματα πληροφορικής και οικονομίας. Χόμπι του η γευσιγνωσία, η οινογνωσία. Γλ: Αγγλικά .   E-Mail:  vxatzi@yahoo.gr