Ειρήνη Ανδριώτη

Σύμβουλος ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρείας Compass Services.

andrioti Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές τις το 1984 στη Ν. Φιλαδέλφεια.
Ακολούθησαν σπουδές στο ΕΛΚΕΠΑ και στο Αμερικάνικο Κολέγιο Αθηνών. Κατόπιν φοίτησε στο Τμήμα Οικονομικών και Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου έλαβε το πτυχίο της το 2002. Έχει παρακολουθήσει πρόγραμμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στην “Ψυχική Υγεία και Συμπεριφορά των Εφήβων” και έχει εκπαιδευτεί στη χορηγία και ερμηνεία ψυχομετρικών εργαλείων..

Ήδη κατά τη διάρκεια των εγκυκλίων σπουδών της εργάστηκε στην
οικογενειακή επιχείρηση. Μετά τις σπουδές της εργάστηκε σε διάφορες εταιρείες, μεταξύ των οποίων την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας MOBILAND, την αμερικανική αεροπορική εταιρεία TOWERAir, την εταιρεία πρακτόρευσης αεροπορικών εταιρειών GOLDSTAR και την αεροπορική εταιρεία AEGEAN.
Έχει εργαστεί επίσης ως ελεύθερη επαγγελματίας λογίστρια και στην εταιρεία συμβούλων ΤΕΚΜΩΡ ΑΕ. Από το 2007 ίδρυσε και διευθύνει την COMPASS Services, επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες εκπαίδευσης ενηλίκων και διαχείρισης σταδιοδρομίας. Είναι πιστοποιημένη project manager (από το PMI) και career counsellor (από το NBCC). Δίνει πάντα έμφαση στις ιδιαίτερες ανάγκες των συμμετεχόντων και ακολουθεί έναν ανθρωποκεντρικό τρόπο προσέγγισης