Δόντας Δημήτρης

Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της “Xerox Hellas AEE”

Αποφοίτησε το 1983 από το Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Πατρών. Απέκτησε το πτυχίο της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1989. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία 1992-93

Εργάστηκε σε ξενοδοχειακή επιχείρηση ως “Νight Μanager” το 1990 και στην συνέχεια στην Xerox Hellas από το 1994 οπότε και ξεκίνησε ως πωλητής για δύο χρόνια. Εντάχθηκε αργότερα στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού ως Υπεύθυνος Εκπαίδευσης και μετέπειτα ως Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας. Από το 2005 κατέχει την θέση του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρίας. Κατά την διάρκεια της διεύθυνσής του η Xerox Hellas διακρίθηκε 4 φορές ανάμεσα στα “Best WorkPlaces” στην Ελλάδα, καταλαμβάνοντας 1η θέση για το 2011, ανάμεσα στα “100 Best WorkPlaces” στην Ευρώπη για το 2007 και ανάμεσα στους “National Finalists στα European Business Awards”

Επίσημος εκπαιδευτής της εταιρείας σε θέματα δεξιοτήτων. Προσκεκλημένος ομιλητής σε συνέδρια και σεμινάρια.

Μεταξύ των άλλων διακρίσεων του, βραβεύτηκε ως “Πρόσκοπος του Έθνους”, ενώ το 2011 βραβεύτηκε από την KPMG με το βραβείο “Best People Management Intiative Award”

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τον κ. Δόντα εδώ