Αντωνιάδη Ζωή

Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π. ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ – ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

Φοίτησε στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Μονάχου, στο γερμανικό τμήμα. Το 1998 εισήχθη στην Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Ε.Μ.Π., από την οποία αποφοίτησε το 2004. Θέμα διάλεξης: Μεταβαλλόμενες μορφές στο χώρο, ενεργητική και παθητική συμμετοχή του ανθρώπου στη μεταβολή: οικειοποίηση.
Το 2004 απέκτησε την άδεια άσκησης επαγγέλματος του αρχιτέκτονα μηχανικού και ίδρυσε το γραφείο “ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ” που δραστηριοποιείται σε αρχιτεκτονικές μελέτες, μελέτες εσωτερικής διακόσμησης, κατασκευές και ανακαινίσεις τόσο σε κατοικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Με γνώμονα πάντα τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου, συνθέτει κτίρια και χώρους υψηλών αισθητικών απαιτήσεων, στοχεύοντας στην ιδανική αξιοποίηση των δυνατοτήτων του χώρου. Επίσης το γραφείο αναλαμβάνει την αναπαλαίωση και επανάχρηση διατηρητέων κτιρίων, την εκπόνηση οικοδομικών αδειών και την ολοκλήρωση της κατασκευής σε συνεργασία με επιλεγμένους συνεργάτες για την κατασκευή ιδιωτικών έργων. Από το 2009 έχει αποκτήσει μελετητικό πτυχίο δημοσίων έργων, κατηγορίας Α’ τάξης.

Έχει επιμεληθεί μεταξύ άλλων και την εσωτερική διακόσμηση των γραφείων της εταιρίας τηλεφωνίας “PCCW GLOBAL” στην Αθήνα, λαμβάνοντας πολύ καλές κριτικές από τη βασική έδρα της Κίνας. Επίσης σε συνεργασία με την Ειρήνη Μπογδάνου, έχει αναλάβει την εσωτερική διακόσμηση θεματικού δωματίου του ξενοδοχείου classical 2 Fashion House Hotel στο κέντρο της Αθήνας.

Η βιογραφία της κ. Αντωνιάδη φιλοξενείτε στις σελίδες της 5ης έκδοσης του Who is Who που κυκλοφόρησε το 2010 μέχρι και σήμερα.