Επίτιμα Μέλη - Who is Who Greece - Βιογραφίες Διαπρεπών Ελλήνων

Join the Who is Who Club – Επίτιμα Μέλη

Η πολύχρονη επιτυχημένη παρουσία μας στην ελληνική κοινωνία και η διατήρηση της αξιοπιστίας του πιο ισχυρού σημείου αναφοράς της εποχής μας όπως έχει καταστεί το Who is Who, μας επιτάσσει να παραμένουμε σε εγρήγορση και για να μπορέσουμε να κατοχυρώσουμε εσάς ανάμεσα στους Κορυφαίους των Κορυφαίων!

Ακολουθώντας τις επιταγές των καιρών, προχωράμε στην περαιτέρω ανάπτυξη της ψηφιακής μας εγκυκλοπαίδειας εκτός της έντυπης που αποτελεί την ναυαρχίδα μας και την αξιοποίηση όλων των μέσων του ομίλου, μεγιστοποιώντας τις δυνατότητες προβολής της δραστηριότητας σας.

Σε αυτό το πλαίσιο, έχουμε διαμορφώσει μία σειρά υπηρεσιών που σας προσφέρουμε για να επισφραγίζουμε την μακρόχρονη και διαχρονικά άριστη συνεργασία μας και να αναβαθμίσουμε έτσι την συμμετοχή και την παρουσία σας.

Ως Επίτιμο μέλος θα λάβετε αφού προβείτε στην εγγραφή και στην πληρωμή του αντίστοιχου εφάπαξ χρηματικού ποσού, τον έντυπο δερματόδετο τόμο με χρυσοτυπία  της επόμενης έκδοσης και επιπλέον σας παρέχονται τα εξής οφέλη:

  • Δωρεάν δημοσίευση με την αντίστοιχη φωτογραφία-πορτραίτο στην έντυπη & ψηφιακή έκδοση (E-Who is Who)
  • Δωρεάν ενημερώσεις και διορθώσεις της βιογραφίας σας

για τις επόμενες εκδόσεις

  • Δωρεάν την ηλεκτρονική παρουσία της βιογραφίας σας

στην ιστοσελίδα μας www.whoiswhogreece.com

για 3 χρόνια δωρεάν

  • Ειδική τιμή ετήσιας ανανέωσης ηλεκτρονικής παρουσίας

με το πέρας των 3 ετών

  • Ειδικές εκπτώσεις σε πρόσθετες παραγγελίες τόμων
  • Ειδικές εκπτώσεις προβολής της δραστηριότητας σας στο νέο ψηφιακό περιοδικό

Who is Who Magazine (συνέντευξη / αφιέρωμα /  διαφήμιση) που θα διανέμεται σε 80.000 ηλεκτρονικές διευθύνσεις

  • Ειδικές εκπτώσεις προβολής της δραστηριότητας σας στην έκδοση Διεθνείς Γυναίκες Ηγέτες www.womenleaders.gr
  • Ειδικές εκπτώσεις προβολής στις ετήσιες εκδηλώσεις του Θεσμού Who is Who International Awards – World Eminent Men & World Women Leaders
  • Ειδικές εκπτώσεις προσκλήσεων στο Gala Dinner του Θεσμού Who is Who International Awards – World Eminent Men & World Women Leaders
  • Ειδικές εκπτώσεις προώθησης της δραστηριότητας σας μέσω αποστολής newsletter σε 80.000 ηλεκτρονικές διευθύνσεις

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος ζητήστε μας να σας αποστείλουμε τη σχετική φόρμα εγγραφής και στο πεδίο Χρήσιμα μπορείτε να κατεβάσετε το Φύλλο Συνέντευξης για την καταγραφή της Βιογραφίας σας στο Who is Who!

To Who is Who βαδίζει ήδη στη νέα εποχή του!

Είμαστε όπως πάντα οι συνοδοιπόροι σας για να καταγράψουμε το έργο σας και να μεγιστοποιήσουμε την προβολή των επιτυχιών σας!