Γεωργίου Ειρήνη

Πρόεδρος της εταιρείας 3Lcomm-Εταιρεία Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.

Eισήχθη στην Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της
Αθήνας, Αποφοίτησε από δύο σχολές Γραμματειακής Υποστήριξης. Παρακολούθησε σεμινάρια Επικοινωνίας και Γραμματειακής Υποστήριξης και Κύκλο Σεμιναρίων της Σχολής Γονέων.

Ιδρυτικό μέλος και μέτοχος της εταιρείας Επικοινωνίας. Από το 1970 διετέλεσε υπάλληλος του Ο.Τ.Ε., με καθήκοντα Γραμματειακής υποστήριξης της Διοίκησης του Οργανισμού, από το 1993-97 διετέλεσε μέλος της Διοίκησης του Εθνικού Οργανισμού Πρόνοιας, υπήρξε μέλος του Δ.Σ. με έντονη παρουσία και ουσιαστική συμμετοχή στην προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα παιδιά
οικογενειών με σοβαρά προβλήματα, ο ΕΟΠ παρέχει την προστασία και φροντίδα παιδιών από όλη την Ελλάδα, το 1998-2002 διετέλεσε Εντεταλμένη Σύμβουλος-Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Ομίλου Εταιρειών Intersat, από το 2004 έως σήμερα είναι ιδρύτρια και μέτοχος της εταιρείας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 3Lcomm, της οποίας είναι Πρόεδρος. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των δημοσίων σχέσεων κι έχει ως στόχο την ανάπτυξη της επικοινωνιακής πολιτικής εταιρειών ή και φυσικών προσώπων σε σχέση με το ευρύτερο κοινό και τα Μ.Μ.Ε.

Τη διαχείριση θεμάτων κρίσεων, την καλλιέργεια των χρηματοοικονομικών δημοσίων σχέσεων, και τη δημιουργία σχέσεων μεταξύ εταιρειών και τοπικών ή και
ευρύτερων κοινωνιών. Κάθε στιγμή η εικόνα μας δίνει το στίγμα μας. Γιατί η εικόνα είναι το παν.

Επίτευγμά της είναι η οικογένειά της τα παιδιά της και τα πέντε εγγόνια της, χωρίς οικογενειακή ηρεμία δεν υπάρχει επαγγελματική επιτυχία.
Πρώτη θέση στο άθλημα του άλματος στους Αγώνες Αθηνών το 1970 και δεύτερη θέση σε Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες ταχύτητας το 1968.

H βιογραφία της κ.Γεωργίου, φιλοξενείτε στις σελίδες της 1ης έκδοσης του Who is Who που κυκλοφόρησε το 2006 μέχρι και σήμερα.