Σταυρογιάννη Κωνσταντίνα

Διευθύνουσα Σύμβουλος στην D.A.S.-Hellas

Αποφοίτησε από το ΓΕΛ Λαμίας και αποφοίτησε από την Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Μετσοβίου Πολυτεχνείου.  Στην συνέχεια ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων απ’ όπου απέκτησε Diploma in Sales Management (2005-06)

Έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην ICAP HELLAS S.A ως Προγραμματίστρια-Αναλύτρια. Από το 1994 ως σήμερα εργάζεται στην D.A.S.-Hellas A.E., αναλαμβάνοντας κατά καιρούς υπεύθυνες θέσεις. Υπήρξε Διευθύντρια Μηχανογράφησης (1994-05), αναλαμβάνοντας τον τομέα σχεδιασμού και ανάπτυξης ολόκληρου του STAVROGIANNI_KONSTANTINAμηχανογραφικού συστήματος.  Στην συνέχεια ανέλαβε Διευθύντρια Πωλήσεων (2006-11), Διευθύντρια Εσωτερικής Διοίκησης (2010-11) και έκτοτε (2011 εως σήμερα) είναι Διευθύνουσα Σύμβουλος στην D.A.S.-Hellas Α.Ε. και Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ.

Εχει λάβει το τιμητικό δίπλωμα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για την άριστη επίδοσή της (3η Πανελλαδική διάκριση) κατά την διάρκεια δύο Πανελλήνιων Μαθηματικών Διαγωνισμών.

Είναι μέλος στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδα,  στη τριμελή εξεταστική επιτροπής για χορήγηση άδειας άσκησης επαγγέλματος σε Μηχανικούς, καθώς και στην  επιτροπή Αξιολόγησης προτάσεων για χρηματοδότηση από τα Κοινοτικά Πακέτα Στήριξης.

Διαβάστε περισσότερα για την κ. Σταυρογιάννη εδώ