Μυλωνά-Οικονομάκου Μάρθα

GR0700538_MARTHA_MYLONA_OIKONOMAKOY_TRUEΔιευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της εταιρείας DDB Nοτιοανατολικής Ευρώπης

Το 1976 αποφοιτεί από την σχολή Mίνα Αϊδονοπούλου. Το 1981 παίρνει το πτυχίο της από το τμήμα Δημοσίας Διοίκησης Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Γίνετε κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με ειδίκευση στο Διοικητικό Δίκαιο το έτος 1982. Έχει σπουδάσει Γαλλικό Πολιτισμό στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, κατέχει πτυχίο Γραφολόγου από το Ιnstitute de Communication Humaines του Παρισιού και πτυχιο coach από το Institute of Human Development του Λονδίνου (2009)

Διαθέτει εικοσιπενταετή πείρα σε θέματα διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού. Έχει διατελέσει ανώτατο διευθυντικό στέλεχος στις Διευθύνσεις Ανθρωπίνου Δυναμικού των εταιρειών “Α.Ξ.Ε. ΑΣΤΗΡ” ξενοδοχειακή εταιρεία, στις ασφαλιστικές εταιρείες “Interamerican”, “International Life” και στην βιομηχανική εταιρεία “Rolco-Bianil”. Στην συνέχεια εργάστηκε ως Senior Consultant στην εταιρεία συμβούλων “HRP” (Human Resources Planning). Η ιδιαίτερη εμπειρία της στάθηκε αιτία να πραγματοποιηθεί συνεργασία με τον Όμιλο Επικοινωνίας “DDB” όπου κατέχει την θέση της HR Director South Eastern Europe και είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού

Έχουν πραγματοποιηθεί δημοσιεύσεις της σε έντυπα και περιοδικά του κλάδου – Μέλος και Πρόεδρος του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.