Μαρίπα Μαίρη

Ιδρύτρια και CEO της εταιρείας “Beyond Communications”

Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές της στην Αγία Παρασκευή, Αθήνα. Αποφοίτησε από το Τμήμα Marketing και Διαφήμισης του Τ.Ε.Ι. Αθηνών και από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1983. Έως σήμερα έχει εργαστεί σε εταιρείες επικοινωνίας, σε διαφημιστικές, αλλά και εταιρείες δημοσίων σχέσεων όπως: 1983-91: “Ι.Ν. ΛΕΟΥΣΗΣ”, υπεύθυνη για τον στρατηγικό σχεδιασμό της επικοινωνίας όλων των πελατών από τη θέση του Account Planner. Επίσης, είχε την ευθύνη για την υλοποίηση πρωτοβουλιών της εταιρίας σε θέματα έρευνας αποτελεσματικότητας της διαφήμισης, καθώς και για όλες τις έρευνες των πελατών. Τέλος, είχε συνολική ευθύνη, διοικητική και στρατηγική, και εποπτεία των λογαριασμών της εταιρείας (Γενική Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Πελατών). 1991-2001: “SOLID COMMUNICATIONS Σ. ΛΕΟΥΣΗΣ”, Iδρυτικό στέλεχος, μετοχική συμμετοχή, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Γενική Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Πελατών.

Τον Ιανουάριο του 2004 ίδρυσε την “Beyond Communications”, εταιρεία ολοκληρωμένης επικοινωνίας (διαφημίσεις, δημόσιες σχέσεις, below the line)η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες, στρατηγικό σχεδιασμό και υλοποίηση στα επίπεδα διαφήμισης, above the line επικοινωνία, δημοσίων σχέσεων, γραφείου τύπου, events, προώθησης, direct marketing. Παράλληλα, από το 1999 έως το 2002, δίδαξε Στρατηγική Διαφήμισης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ως προσκεκλημένη του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων. Στο παρελθόν δίδαξε σε ανάλογα σεμινάρια του Κολλεγίου Αθηνών.

Έχει βραβευτεί, εκπροσωπώντας την εταιρεία “SOLID” το 1995, με το πρώτο βραβείο διαφήμισης – ΧΡΥΣΟΣ ΕΡΜΗΣ – στο Φεστιβάλ Ελληνικής Διαφήμισης για το προϊόν LACOSTE, καθώς και το 2002 με το πρώτο βραβείο αποτελεσματικότητας “EFFIE” για την καμπάνια του λευκαντικού ΕΥΡΗΚΑ το 2001. Έχει αποσπάσει πολλές άλλες διακρίσεις σε πολλά Φεστιβάλ Ελληνικής Διαφήμισης.

Δείτε τη πλήρη βιογραφία της εδώ