Κακαβούλης Νικόλαος

Κακαβούλης Νικόλαος Ιωσήφ

 Ιδρυτής & CEO. FN.: Daily Secret. DA

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος MBA του Columbia Business School.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως συντάκτης σε διεθνής τίτλους περιοδικών όπως η VOGUE και το Esquire. Σταδιακά, αφοσιώθηκε στην επιχειρηματικότητα πρώτα μέσα από το Dow Jones Ventures (που εκδίδει τη Wall Street Journal) και στη συνέχεια ιδρύοντας -μαζί με τη συνεταίρο του μέχρι και σήμερα Φαίδρα Χρούσου- την πρώτη τους online εταιρεία, την HealthLeap, η οποία πουλήθηκε το 2010. Το Μάρτιο της ίδιας χρονιάς ίδρυσαν το Daily Secret και ο Νίκος σταδιακά άφησε τα καθηκοντά του σαν υπεύθυνος Digital στο διεθνή όμιλο Conde Nast  International Digital για να επικεντρωθεί πλήρως στο νεό project. Σήμερα οργανώνει τη διεθνή επέκταση του Daily Secret, που βρίσκεται πλέον σε 19 πόλεις του κόσμου.

Το Daily Secret συγκέντρωσε χρηματοδότηση $1.85 εκ. από τις εταιρείες BV Capital, Greycroft Partners και Venture Capital τον

Μάρτιο του 2012. Αξιοσημείωτη είναι η πρώτη παγκόσμια συνεργασία της Google με το Daily Secret για το application Google Field Trip όπου ο χρήστης εξερευνά την πόλη του μέσω των μυστικών του Daily Secret. Τον Οκτώβριο του 2012 έγινε η πρώτη ελληνική επιχείρηση που εντάχθηκε στο δίκτυο της Endeavor Global μετά το 45ο Διεθνές Πάνελ Επιλογής του οργανισμού που στηρίζει και συμβουλεύει σημαντικούς εκπρόσωπους της ελληνικής επιχειρηματικότητας CNBC, International Herald Tribune,το Βήμα, Η Καθημερινή, The Next Web.

H βιογραφία του κ. Κακαβούλη φιλοξενείται στις σελίδες της 7ης έκδοσης του Who is Who που κυκλοφόρησε 2012 μέχρι σήμερα.