Ανδρέας Χριστοδουλίδης

Πρόεδρος της  «ZELA AVIATION GROUP»

«Ο ιπτάμενος Διεθνής Ηγέτης με ασίγαστο πάθος και αγέρωχη φιλοσοφία!»


O Ανδρέας Χριστοδουλίδης, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κύπρο, τα τελευταία 38 χρόνια ζούσε στο Λονδίνο. Πρόσφατα μετακόμισε μόνιμα πλέον στην Ελλάδα. Ένα πράγμα ήταν και παραμένει το πάθος του, το οποίο υποστηρίζει με εξαίρετο ζήλο από τότε που θυμάται τον εαυτό του, το αεροπλάνο. Αρχικά σαν χόμπι που αργότερα μετατράπηκε σε επαγγελματική εργασία και επιτυχημένη καριέρα, με δημιουργία αεροπορικής εταιρείας που άνοιξε φτερά στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Το μετέπειτα εγχείρημα του, η εταιρεία Zela Aviation, που ξεκίνησε πριν από 17 χρόνια και συνεχίζει με σταθερά ανερχόμενη πορεία διατηρώντας γραφεία στο Λονδίνο, στην Αθήνα και στην Λεμεσό ειδικεύεται σε πτήσεις charter, όπως επίσης σε ενοικιάσεις και πωλήσεις αεροσκαφών. Με μεγάλες,  λεπτομερώς επιμελημένες και συχνά αποκλειστικές συνεργασίες τόσο με προμηθευτές όσο και με αγοραστές, η Zela Aviation, έχει μία σταθερή φιλοσοφία εξυπηρέτησης αεροσκαφών που καλύπτει τις εκάστοτε αεροπορικές ανάγκες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην δύσκολη περίοδο της παγκόσμιας κρίσης και της πανδημίας παραμένει ενεργή, διατηρώντας ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας, βρίσκοντας λύσεις και διαφοροποιώντας τις υπηρεσίες της, προσθέτοντας πτήσεις cargo από Ασία μέχρι Βόρεια Αμερική. Επίσης, προσπαθεί να αναπτύξει τις χώρες της Αφρικής με τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

Συνεχώς δραστήριος και θέλοντας να προσφέρει πάντα το καλύτερο, βοηθώντας παράλληλα την οικονομία και τον τουρισμό, ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης, προχωράει στην δημιουργία της Zela Jet, μία εταιρεία που ειδικεύεται στα ιδιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα και θα εξυπηρετεί αμιγώς την Ελλάδα και την Κύπρο.

Χαρακτηριστική του φράση  :

‘Είμαι εδώ να υποστηρίζω την αεροπορία με ασίγαστο πάθος μέχρι το τέλος της Ζωής μου και πιστεύω ότι είμαι ένας ηγέτης στο αεροπορικό.’