Το “Who is Who” ως ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας ανακοινώνουμε πως το “Who is Who στην Ελλάδα” και το “Who is Who Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων” στηρίζουν ένθερμα το Δήμο Αμαρουσίου και τον Δήμαρχο του, κύριο Γεώργιο Πατούλη στην εξαιρετική πρωτοβουλία για την στήριξη και την εξύψωση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και ειδικά στην Πανελλήνια Διαβούλευση που διοργανώνει με θέμα «Πώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα υποστηρίξει τις Γυναίκες στο Επιχειρείν».

Mία Πρωτοβουλία που ξεκινάει από το Δήμο Αμαρουσίου και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, όπου θα είμαστε και εμείς συνταξιδιώτες σε αυτό το υπέροχο ταξίδι. Οι Γυναίκες στις Επιχειρήσεις έχουν κατακτήσει κορφές και φιλοδοξούν να κατακτήσουν πολύ περισσότερες!

Παρακαλούμε θερμά να δηλώστε την συμμετοχή σας  στο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJkUAnhRdG–wHZU7yMDUJjPVx4jT76I4dF4cSXC3_GxJIxw/viewform

Ο κος Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου. στο πλαίσιο ενσωμάτωσης των 17 στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ ( 17 SDG) από εταιρείες και οργανισμούς, οργανώνει μέσω της ΚΕΔΕ μία πρωτοβουλία με σκοπό την υποστήριξη των γυναικών στο επιχειρείν, προτάσσοντας το ρόλο των συμπράξεων «SDG 17: Συνεργασία για τους Στόχους», που περιλαμβάνει τους εξής άξονες:

Α) Πανελλήνια Διαβούλευση για την υλοποίηση προτεινόμενων δράσεων φορέων από τους ΟΤΑ  με τίτλο «Πώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα υποστηρίξει τις γυναίκες στο Επιχειρείν»

Β) Εφαρμογή προγραμμάτων εκπαίδευσης ή άλλων δράσεων σε γυναίκες τοπικών κοινωνιών, στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας των επιχειρήσεων

Η Πανελλήνια Διαβούλευση της ΚΕΔΕ έχει την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και την Υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα καθώς και του Τομέα Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ κι Επιχειρηματιών της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Στις 13 Ιουνίου 2018, στο CIVITEL Οlympic και ώρα 18:00, ξεκινάει στο Δήμο Αμαρουσίου η 1η εκδήλωση – διαβούλευση, στην οποία κεντρικός ομιλητής θα είναι εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων γυναικείας επιχειρηματικότητας, όπου  θα διατυπώσουν τη θέση τους και θα προτείνουν συγκεκριμένες λύσεις- σχέδια για το άμεσο μέλλον, που μπορεί να υλοποιηθούν από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η διαβούλευση αυτή συνεχίζεται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και διαδικτυακά μέσω του  business portal www.epixeiro.gr, για το ευρύ κοινό από τις 13 Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2018.

Παράλληλα με τη διαβούλευση θα συγκροτηθεί η Επιτροπή Επεξεργασίας θεμάτων από εκπροσώπους θεσμικών φορέων για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, η οποία θα έχει γνωμοδοτικό χαρακτήρα.

Υπεύθυνη Έργου και Επικοινωνίας

Δρ. Αναστασία Ψωμιάδη, Ιδρύτρια και Πρόεδρος APSON CSR  apsomiadi@apson.gr

Συγχαίρουμε  όλους τους συντελεστές και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!