Μιχαλοπούλου Κωνσταντίνα

Αρχιτέκτων Εσωτερικών Χώρων

Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές της στην Κόρινθο και στη συνέχεια αποφοίτησε από την σχολή “BEAUX ART”. Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων βιομηχανικού design και ψυχολογίας χρωμάτω.

Εργάστηκε αρχικά για τη διακόσμηση βιτρινών μεγάλων καταστημάτων και σε αρχιτεκτονικά γραφεία ως υπεύθυνη γραμμικού σχεδίου έως το 1998. Το 1999 ως ομιλήτρια έχει παρουσιάσει εργασία της στο Β’ Πανελλήνιο Συνέδρειο Διακοσμητών με θέμα: “Οι τάσεις της διακόσμησης σήμερα”. Την περίοδο 1999-2001 διετέλεσε παρουσιάστρια διακοσμητικής εκπομπής σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι των νοτίων προαστείων. Υπήρξε συνέταιρος επί σειρά ετών με τη διακοσμητική εταιρεία “Annino Design” το 1999-2007. Έχει διδάξει το μάθημα του Γραμμικού Σχεδίου στο Τμήμα Διακόσμησης στον Όμιλο Ξυνή. Από το 2007 έως σήμερα διατηρεί το προσωπικό της γραφείο στον Άλιμο επί της οδού Λυσικράτους 1 και ασχολείται με την εικαστική τέχνη και την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων κατοικιών και επαγγελματικών κτιρίων.

Έργα της έχει παρουσιάσει σε εκθέσεις, ενώ πολλά από αυτά βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές

Είναι μέλος του Bureau of European Designers Association, του International Federation οf Interior Architects / Designers και του Πανελληνίου Συλλόγου Διακοσμητών, στον οποίο έχει διατελέσει και μέλος του Δ.Σ.

E: info@dinamichalopoulou.gr

Διαβάστε την έντυπη δημοσίευση της βιογραφίας (6η έκδοση 2011) εδώ