Κωνσταντίνα Κοντομάρη

«Ο Πορφυρός Ηγέτης γένους θηλυκού!»

Ασφαλιστική και Χρηματοοικοκονομική Σύμβουλος – Συγγραφέας βιβλίων αυτοεξέλιξης

Γεννήθηκε στην Αθήνα με γονείς τον Κωνσταντίνο και την Κλεάνθη Κοντομάρη. Είναι νυμφευμένη με τον Γεώργιο Εικοσιπένταρχο και έχει έναν γιό τον Βασίλη – Παναγιώτη.

Εκπαιδεύτηκε στη Διοίκηση & Οικονομία στο Ανώτατο Οικονομικό Ίδρυμα Στερεάς Ελλάδας (1997-2001) και το διάστημα 2010-2014 στην Συμβουλευτική Ανθρωπίνων Σχέσεων στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο. Συνέχισε με την κατάρτιση στην Εγκληματολογική Ψυχολογία στο Διεπιστημονικό Δίκτυο Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας-ΔΔΕΕΨΥ (2017-2018) και το 2017-2019 στην Συμβουλευτική Ψυχολογία – Coaching στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Έχει πιστοποίηση από τα εξής σεμινάρια: Επαγγελματική ανάπτυξη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τον πελάτη), Ασφάλιση και προϊόντα Κλάδου Αυτοκινήτου, Επαγγελματικής Δεοντολογίας, Αποταμίευσης-Σύνταξης, Ομαδικές Ασφαλίσεις, Ασφάλιση Κατοικίας, Προϊόντων Υγείας, Αστική Ευθύνη. Έχει εκπαιδευτεί επίσης και σε Τεχνικές Αυτογνωσίας και Ενεργειακής Ψυχολογίας, NLP (Νευρογλωσσικό Socratic Method, EFT Τεχνική και Ho΄oponopono.

Εργάστηκε στην Αγροτική τράπεζα από το 2002 έως το 2003 και ως υπεύθυνη λογιστηρίου σε εμπορική εταιρία από το 2003 έως το 2008. Στη συνέχεια αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης μέσω της Εθνικής Ασφαλιστικής και διαπρέπει σε αυτό τον χώρο.

Το Σεπτέμβριο του 2012 έδωσε εξετάσεις και απέκτησε την Κρατική Πιστοποίηση Επιπέδου Α’ από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής. Με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα πάντα πιστή στα ιδανικά και στις αξίες της, με γνώμονα την αγάπη της προς τον άνθρωπο έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο με ευχαριστημένους πελάτες, κάνοντας προσωποκεντρική συμβουλευτική προσέγγιση όπου επίκεντρο είναι το άτομο και οι ανάγκες του.

Τον τελευταίο χρόνο έχει ανέβει στην βαθμίδα των εξελισσόμενων ασφαλιστικών συμβούλων και δέσμευσή της είναι να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και τεχνογνωσία για να έχουν οι πελάτες της καλύτερη ποιότητα ζωής.

Εκτός των άλλων είναι συγγραφέας του βιβλίου «Πορφυρός Ηγέτης», Εκδόσεις Παρασκήνιο, 2018, το οποίο είναι εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης και αυτοεξέλιξης καθώς επίσης είναι δημιουργός της Πρωτοποριακής Μεθόδου Dream-Decide-Do (2019). Η μέθοδος αυτή έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Έχει εκδώσει επίσης και το βιβλίο «Στιγμές Σιωπής», Εκδόσεις Παρασκήνιο, 2005.

Είναι ομιλήτρια πάνω σε θέματα επικοινωνίας, επίτευξης στόχων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Είναι μέλος στο Σύλλογο Συμβουλευτικής Coaching–Mentoring Association Ελλάδος. «Όραμά της είναι να εμπνεύσει και να βοηθήσει όσο περισσότερους ανθρώπους, ώστε να νιώσουν ασφαλείς βρίσκοντας τον σκοπό στη ζωή τους, αναπτύσσοντας τα ταλέντα τους, αναδεικνύοντας τον ηγέτη που κρύβουν όλοι μέσα τους».

Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Now 24 thessalia.92» και συνεντεύξεις της στα ηλεκτρονική περιοδικά «MagNewspaper», «Booksandmore» και «Vivliolife».

Είναι μέλος στην Ομάδα Κοινωνικής Δράσης «Hopeaholics». Oι «Hopeaholics» είναι μία ομάδα με κοινό σκοπό που με το παράδειγμά τους θέλουν να εμπνεύσουν και να δώσουν μέσα από την προσφορά ελπίδα και αγάπη.

Στον ελεύθερο χρόνο της παίζει τένις στην ομάδα Π. Φαλήρου.

Ομιλεί την Aγγλική Γλώσσα.

 

Email: k.kontomari@yahoo.gr

Ιστοσελίδα: https://www.facebook.com/KonstantinaKontomari/