Γιάννης Γουρτζελάς

Event responsibly

Ιδρυτής και Managing Director της ”Reason to”


%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf%81%cf%84%ce%b6%ce%b5%ce%bb%ce%ac%cf%82-whoiswho-2O Γιάννης Γουρτζελάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και προέρχεται από οικογένεια με καταγωγή τη Λήμνο και την Αθήνα. Τελείωσε το σχολείο στην Αθήνα και ακολούθησαν οι σπουδές με αντικείμενο το Interior Design.

Ήδη οι καλλιτεχνικές, οι επαγγελματικές και κοινωνικές του ανησυχίες άρχιζαν να διαφαίνονται και να ωριμάζουν μέσα του. Έχοντας συνεργαστεί με διάφορες διαφημιστικές εταιρείες, το 1999 ίδρυσε την εταιρεία PR Activities, θέτοντας έτσι υπό μία άλλη αντίληψη την επιτυχημένη και πλούσια επιχειρηματική του δράση.

Το 2008 η εταιρεία του μετονομάστηκε σε Reason to με παράλληλη  εξειδίκευση τον σχεδιασμό δράσεων κοινωνικής ευθύνης.

Η Reason to: παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αναπτύσσοντας παράλληλα σειρά από πλατφόρμες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μικρών και μεγάλων.

Η καινοτομία της Reason to: είναι η στρατηγική ανάπτυξη πεδίων συνεργασίας ανάμεσα σε φορείς, σχήματα και ανθρώπους που μπορούν να προάγουν το έργο τους για την ανάπτυξη της χώρας.

Mε άρτια στελεχωμένα τμήματα από έμπειρους, καταρτισμένους και δημιουργικούς επαγγελματίες, η Reason to επιδιώκει την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη μέσα από το στρατηγικό σχεδιασμό και την αποδοτική υλοποίηση των projects.

%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf%81%cf%84%ce%b6%ce%b5%ce%bb%ce%ac%cf%82-whoiswho-3Στη Reason to, σκέφτονται, δημιουργούν και υλοποιούν κάθε έργο έχοντας πάντα ως γνώμονα τους στρατηγικά εμπορικούς στόχους που τους ανατίθενται. Σκοπός τους είναι να παρέχουν όχι απλά υπηρεσίες marketing, αλλά ολοκληρωμένες λύσεις που θα προσδώσουν πρόσθετη αξία, θα ενισχύσουν την εταιρική εικόνα και θα συνεισφέρουν στην αύξηση των πωλήσεων.

Ο ίδιος διακρίνεται για την οξυδέρκεια, την διορατικότητα και την επιχειρηματική του ευστροφία. Είναι ο άνθρωπος πίσω από διεθνή projects Κοινωνικής Ευθύνης όπως οι «Ημέρες Γαστρονομίας», το «Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομικού Κινηματογράφου Αθήνας» η «Μικρόπολις», το «School Fest», όλα copyrights της Reason to.

Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το τρίαθλο και την τεχνολογία, ενώ λατρεύει τα ταξίδια.

Ομιλεί εκτός από την ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

E-Mail: john@reasonto.gr

Ιστοσελίδα: www.reasonto.gr